Logo
HomeForumFan FictionShopHelpSearchCalendarLoginRegister
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
March 15, 2010, 10:47:41 AM

Pages: 1 ... 6 7 [8]   Go Down
Otaku (anime meeting)  (Read 8278 times)

Group: Gallery Approved
Rank: Veteran

Păi aşa se pronunţă şi-n japoneză. Cu accent pe "u". Īl pronunţau cu accent pe "a"? Smile

Eu si mai multi otaci mai mari ca mine care au o engleza mult mai buna pronunta : Gandăm cu accent pe 'a'.Iar ei ii ziceau ' Gundam' cu accent pe 'a'

Poate pronuntam noi gresit. oricum nu m-as lua dupa engleza niponilor. Am vazut Beck unde engleza e acceptabila,dar tot au unele cuvinte care pur si simpul nu le pun accentul bine sau nu pot Smile?

----------------------------------------

**

Rank: Jr. Member

Ai dreptate, nu ştiam că termenul presupune citirea īn engleză. (Şi nici n-am vizionat decīt vreo două serii unde-l auzeam mereu, Wing şi Seed. Roll Eyes Amīndouă foarte scurte. Laugh)

Japonezii au dificultăţi reale de pronunţie īn engleză, ca dealtfel orice naţie a cărei limbă natală are accent specific, pentru că oamenii se obişnuiesc doar cu anumite sunete. La romāni nu e valabil, avem mare noroc.

*

Rank: Novice

Actually si britanicii zi Gundam(citit exact cum se scrie),am vazu in Japanorama.

*

Rank: Novice

Chocolate is my life

Hello, care merge la Otaku 2009? Astept si eu raspunsuri, si daca puteti sa imi spuneti cate ceva despre Otaku? Adica ... ma refer cand se va hotara pe ce data sa fie, etc etc, you know, obsedat anime 4 ever, deci astept raspunsuri cat de curand, ceao.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CHOCOLATEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Group: Gallery Approved
Rank: Sr. Member

It's a joke, it's all a joke....

Hey I Like Chocolate ...^^
Pai, inca e destul de devreme ptr infos asa precise [data fixa and stuff]...dar si asa....ceva infos despre conventie am resuit sa obtin.
Ea o sa fie cam pe la sfarsitul lui mai, oras: Bucuresti. Asta e tot ce stiu. Cand o sa aflu mai multe am sa revin. Grin

*

Group: Naruto Fan
Rank: Advanced Member

Mori.

Si Otaku 2009? Am auzit ca s-ar putea sa fie pe 16-17 Mai la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, dar nu sunt sigur.
Probabil informatii precise vor aparea pe site-urile oficiale prin Aprilie. Oricine mai are orice fel de informatie este binevenit sa o puna la dispozitie si celorlalti membrii.
Daca meetingul va fi asa cum am precizat mai sus( sau chiar daca nu) cine mai vine?

Group: Administrator

Oh, well.

Daca va fi Otaku '09, eu o sa vin. Oricare ar fi locatia, oricare ar fi ziua, oricare ar fi ora, la la la.

PS: Poate deschide careva un topic nou cand apar datele exacte. ^^ :]

Group: Retired staff

plecat pe a-c :-"

Se va tine. Nu stiu daca ar trebui sa dau mai multe detalii.
Pana va fi oficial noul otaku, topic inchis

Pages: 1 ... 6 7 [8]   Go Up

Jump to:  

Othere Links: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 March 15, 2010, 10:47:41 AM