Author Topic: Re: noi  (Read 625 times)

Athelfirth

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
    • http://www.wikinfo.org/index.php/Athelfirth
Re: noi
« on: December 03, 2011, 02:42:56 PM »
Bai, deci chiar in halul acesta a ajuns Manga Anime ?
Nu mai e nimeni caruia sa ii pese de el ?

Acum acest site e de-a dreptul mort. Si aia care mai intrau intr-o vreme, acum s-au mutat pe alte meleaguri.
Intr-un final, am fost dezamagiti cu totii iar toate sperantele noastre legate revenirea la viata a acestui forum de referinta pentru comunitatea anime romaneasca, se vor duce odata cu disparitia completa a acestui site.

PS: "Dobitocule, tu de 1 Decembrie nu ai avut altceva mai bun de facut decat sa ejaculezi pe monitor ?"
For me, the past is more fascinating than the future!

Daca vreti sa aflati cu ce imi preocupam timpul odinioara atunci da-ti click
======>>>AICI<<<======

Ia priviti ce de medalii am eu aici ! Sunt grozav pentru ca le am !

FallenAngel

• Administrator
  • Full Member
    • View Profile
Re: Re: noi
« Reply #1 on: December 04, 2011, 10:42:59 PM »
in loc sa te plangi aiurea si sa imi ingreunezi mie si lui aakai viata mai bine taci si tine-ti parerile pt tine daca nu ai altceva mai bun de spus. nu am timp sa intru in fiecare zi sa vad ce se intampla si nu e vina mea ca noua modalitate de a selectiona cine isi face user pe forum si cine nu e atat de proasta.
because i love life  i`m a bad christian, but also because of that i`m a decent survivalist. will you chose life over death if you will be put in a situation when you`ll have to kill somebody to stay alive? be a bad christian and live or good one and die.

ZOZO-chan

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #2 on: January 27, 2012, 11:02:50 PM »
Ce naiba...nu a a mai postat nimeni nimic de anul trecut  :o 4 decembrie 2011. Si acum e 27 ianuarie. Pustiu, rau de tot. Oare mai merita sa mai platiti hostingul daca asa sta treaba ? Ar trebui promovat cumva site-ul, pe vremea lui anime+ i se facea reclama la televizor.

Si unde au disparut toate avatarele ?
« Last Edit: January 28, 2012, 12:14:32 AM by ZOZO-chan »

sousuke

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #3 on: January 29, 2012, 11:21:58 AM »
un retard si-a insusit site-ul si la lasat balta.
Life isn't  about finding yourself,life is about creating yourself.

ZOZO-chan

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #4 on: February 15, 2012, 12:21:57 AM »
Mai bine dati jos tot forumul decat sa-l lasati asa. Niste cretini au venit si l-au umplut cu spam.

FallenAngel

• Administrator
  • Full Member
    • View Profile
« Reply #5 on: February 15, 2012, 12:45:29 AM »
Zozo, nu stiu cat de buna este ideea, dar nu reusesc sa dau de vechiul admin si noul admin nu a dat nici un semn de viata...daca vrei sa mai intri pe aici sa mai postezi bine, daca nu iarasi bine. Este alegerea ta, nu te obliga nimeni
because i love life  i`m a bad christian, but also because of that i`m a decent survivalist. will you chose life over death if you will be put in a situation when you`ll have to kill somebody to stay alive? be a bad christian and live or good one and die.