Author Topic: Personaje favorite din anime!  (Read 2688 times)

Law

• Sr. Member
    • View Profile
Personaje favorite din anime!
« on: March 27, 2010, 02:12:02 PM »
Ok, deci aici scrieti care sunt personajele voastre preferate din lumea anime, specificand bineinteles si anime-ul si de ce anume va place acel personaj. Nu am pus un top, ca sa nu dau ideea ca ingradesc pe cineva la un numar de personaje...

Incep eu:

Roronoa Zoro [One Piece], este lider detasat al personajelor mele favorite; imi place totul la el, n-as putea spune doar un singur lucru pentru care e favoritul meu. Si sa insir motive mi-ar lua chiar foarte mult.

Yondaime [Naruto], tipul asta mi-a placut de cand am auzit de el. M-a impresionat ca s-a sacrificat pentru satul sau... Mare om, mare caracter as putea spune.

Yagami Light [Death Note]. Light e un geniu si un tip cu o idee mareata, dar chiar nobila as putea spune. Ca lumea sa fie mai buna, decide sa se sacrifice pe el si sa o schimbe. Light este motivul pentru care am continuat sa ma uit la acest anime si dupa moartea lui L.

Monkey D. Luffy [One Piece], desi la inceput ma enerva a ajuns sa-mi placa pentru caracterul sau. Desi pare idiot, e de fapt un individ responsabil care tine la prieteni. Astept sa-l vad de acum inainte si cei care cititi manga One Piece presupun ca stiti la ce ma refer.

Hitsugaya Toushirou [Bleach], imi place de el ca e responsabil, ca desi e atat de tanar e totusi un capitan, iar bankai-ul e super.

L [Death Note], a fost culoarea acestui anime; piperul caci sarea a fost Light. Cand a murit el s-a rupt anime-ul si n-a mai fost la fel. M-a impresionat la L inteligenta sa combinanta cu intuitia. A stiut cine e Kira si a crezut asta in ciuda a tot ce s-a intamplat...

Trafalgar Law [One Piece], tipul asta mi-a placut inca de cand a aparut prima data, felul de a se imbraca, de a vorbi, de a se purta, pana si abilitatea.

Gray Fullbuster [Fairy Tail], la fel, mi-a placut inca de la inceput, plus ca imi place magia lui. Imi place gheata.

Loki [Fairy Tail], un tip haios as putea spune, care ascunde multe. Mai mult nu zic, risc sa fac spoiler. De asemenea, mai e in FT un personaj care-mi place in mod special, dar mai are pana-si face intrarea in anime asa cum se cuvine.

Naruto Uzumaki [Naruto], imi place mai ales pentru ca ambitia sa si curajul sau nu au limite.

Shanks [One Piece], tipul asta e absolut genial, un adevarat pirat si un personaj de nota 10.

Si sa zicem ca atat pentru moment, cel putin din One Piece pot sa mai scot inca pe atatea personaje ;)). Si da, n-am pus fete, poate alta data, sunt prea putine cele care m-au impresionat in vreun mod.
« Last Edit: April 07, 2010, 01:17:49 PM by Law »

Chizuru

• Full Member
    • View Profile
« Reply #1 on: March 27, 2010, 04:12:17 PM »
Inuyasha  -  imi placea mult , vocea si cum se lupta . Uneori era prea prost si asta ma enerva , dar in rest e unul dintre personajele mele preferate .

Sebastian [ Kuroshitsuji ] – inca de la primul episod pur si simplu m-a fascinat . Felul cum se purta , cum il ajuta pe Ciel , iar ultimul episode a fost unul de nedescris .

Saya [ Blood + ]  - l-a inceput  mi-a placut putin de ea , dar dupa ce am vazut ca a devenit serioasa , se lupta mai bine , misterioasa , mi-am dat seama de personalitatea ei adevarata [ si atunci cand i-a omorat pe toti oamenii din cauza ca Hagi a murit chiar m-am bucurat :)) ]

Hachi [ Nana ]  - imi place personalitatea ei , se aseamana foarte mult cu mine si chiar sper sa apara un nou sezon .

Kaname [ Full Metal Panic ]  -  are momente si bune si rele . Nu-mi place ca nu lupta mai mult pentru iubirea ei fata de Souske . Si uneori e prea prostuta .

Jigoku Shoujo  - no comment , misterioasa si chiar frumoasa , o fata care a indurate multe la “ viata “ ei .

Yamada [ Honey and Clover ]  - o fire luptatoare , sensibila si comica [ i like her ]

Nobu [ Nana ] and Takumi [ Nana ]  -  imi place foarte mult de ei [ arata bine , sunt tari ce sa mai spun , la fel ar fi si Shin .

Wahh .. ar mai fi o gramada  [ Kira and Misa  ( Death Note ) , Nomiya [ Honey and Clover ] , Leonard [ Full Metal Panic ] , Morita and Hagumi [ Honey and Clover etc . ] . Cert e ca imi plac multi , dar nu mai am timp si chef sa ii enumar .
Spread the Kat - Tun love.
[/i]

Kanji

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #2 on: March 28, 2010, 08:15:55 PM »
Johan]monster]- In perceptia mea antagonistul perfect, imi  place povestea  ce a creat monstrul din Johan, imi place felul in care gandeste in avans , felul cum manipuleaza

Kintaro[Golden Boy]- unul dintre cele mai amuzante personaje, imi place dorinta lui de a invata, si mai ales fetishurile lui pentru Wc-uri

Flashman

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #3 on: April 07, 2010, 02:20:27 AM »
Naruto Uzumaki(Naruto) -  imi place pentru ca da dovada de o ambitie iesita din comun, castiga chiar si cand toti il cred rapus datorita ambitiei si dorintei lui de a ii proteja pe cei dragi.

Yagami Light(Death Note) - Imi place in primul rand ideea lui de a modifica lumea si faptul ca dovedeste ca are o inteligenta foarte mare.

Moka (Rosario Vampire) - imi place inocenta ei, pana in momentul in care isi scoate sigiliul si devine un vampir puternic.

Hiei (Yu-yu Hakusho) - Stilul lui intunecat, misterios.

Ordinea in care i-am scris nu respecta neaparat preferintele.

Shobomik

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #4 on: April 07, 2010, 07:39:35 PM »
1.Naruto Uzumaki (Naruto)-am invatat multe de la acest personaj..
2.Sora Naegino (Kaleido Star)-de asemenea..m-au uimit intotdeauna capacitatile ei,si felul de a gandi.
3.Sakura Haruno (Naruto)- da da..fata aia pricajita, cu gandul numai la Sasuke.Intotdeauna a aratat cat de mult tine la el..si a tinut cu dintii de amintirea lui mereu..chiar si dupa ce a plecat..o respect pt anumite lucruri.
4.Osaki Nana (Nana)-iubesc acest personaj:D-no comment.
5.Zero Kiriyuu (Vampire Knight)
6.Layla Hamilton (Kaleido Star)
7.Yuki Cross (Vampire Knight)
8.Ikuto Tsukiyomi (Shugo Chara)
9.Amu Hinamori (Shugo Chara)
10.Ayumu Narumi (Spiral)-m-a impresionat inteligenta si intuitia sa..interesant personaj.

annabelle

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #5 on: April 07, 2010, 08:28:39 PM »
Am multe personaje favorite- in marea lor majoritate masculine:D . So, here we go>

1. Sebastian[ Kuroshitsuji] - in primul rand, este " one hell of a butler" , ceea ce spune mai multe decat ar spune o mie de cuvinte. Apoi, stie sa se lupte, stie sa gateasca- la cat de bine arata deserturile pe care le face, in lumea reala ar fi cel mai vestit cofetar ever- stie sa cante la vioara sa sa danseze, ii sta foarte, dar foarte bine cu ochelari si in principiu este majordomul perfect( inca imi imaginez cum ar fi sa ne invadeze lumea niste extraterestrii care arata exact ca Sebastian si Lulu :-)) ).
2. Lelouch a.k.a. Lulu[ Code Geass] - lasand la o parte faptul ca este extrem de hot( si Gino e, dar deja trec la altceva... ) imi place mult Geass-ul lui, the power of absolute obedience. In plus, mintea lui sclipitoare si tot ceea ce a realizat pe parcursul celor doua sezoane sub numele de Zero ma face sa-l respect foarte mult si sa ii ofer un loc aparte in lista mea de personaje favorite.
3. Toshiro Hitsugaya[ Bleach] - ei bine, el este personajul meu preferat din Bleach- cum sa nu-l plac pe acel pitic adorabil?
Pe langa faptul ca-mi place la nebunie Hyōrinmaru, his zanpakutō, este un personaj interesant, simpatic- in special cand se cearta cu Matsumoto- frumusel- nu spun sexy deoarece este, dupa parerea mea, un copil( sexy ii consider, spre exemplu, pe Hisagi sau Renji). Este uneori cam prea pripit, dar trebuie apreciat faptul ca a ajuns capitan la o varsta atat de frageda.
4. Lawliet[ Death Note] - da, imi place mai mult care Light sau ca oricare alt personaj din DN. Ceea ce m-a atras la el a fost personalitatea si ciudatenia lui foarte captivanta( este o aparitie carismatica) . A, si modul de a gandi, logica, intuitia and stuff.
5. Allen Walker[ D. Gray-Man] - imi place mult ca personaj, imi place Crown Clown-ul si atitudinea lui generala ca si exorcist. Plus ca este extrem de comic in unele situatii( imi vine in minte faptul ca a fost nevoit sa invete sa triseze la carti pentru a putea sa-i plateasca lui Cross datoriile si nu ma pot abtine sa nu rad).
6. Ulquiorra, the 4th espada[ Bleach] - inca de cand a aparut in peisaj mi-a atras atentia. Este o fire supusa, inchisa in sine si foarte calma- si cand spun " foarte" imi aduc in mod inevitabil aminte de faza in care Orihime ii da o palma, iar el nici macar nu clipeste- eu una ma asteptam s-o treaca prin toti peretii, insa se pare ca nu a dat o prea mare importanta evenimentului. Plus ca-mi place mult Lanza del Relámpago si al doilea release.
Singurul lucru care ma deranjeaza este faptul ca s-a alaturat lui Aizen, dand dovada de o loialitate formidabila.  
7. Alucard[ Hellsing] - cred ca singurul vampir dintr-un anime care-mi place, sincer. Intotdeauna m-a uimit puterea lui si pe langa asta are un zambet foarte malitios.
8. Integra[ Hellsing] - probabil unicul personaj feminin la care mi-a placut totul. Are o personalitate puternica, nu este plangacioasa si o admir pentru forta de care a dat dovada ca sefa a organizatiei.

Mi-e cam lene sa mai scriu, dar in mare cam acestea sunt personajele demne de mentionat din seria " my favorite characters" .
« Last Edit: August 15, 2010, 12:47:54 AM by annabelle »
Apprends-moi comment il faut aimer.

[small]  Noblesse oblige.[/small]

KDHeart

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #6 on: May 06, 2010, 12:23:55 AM »
Ignorati numerotarea, e aici doar ca sa fie mai usor de urmarit lista.

1. Oscar François de Jarjayes [Rose of Versailles] - Personajul care a avut cea mai mare influenta asupra copilariei mele si asupra modului meu de a gandi. O femeie puternica, responsabila si neinfricata, a lasat asupra mea o impresie de nesters. Si acum, dupa mai bine de 10 ani, ramane personajul meu preferat (si-mi dau lacrimile cand imi amintesc sfarsitul)

2. André Grandier [Rose of Versailles] - prietenul din copilarie al lui Oscar, indragostit nebuneste de ea si martor al iubirii ei neimpartasite pentru altul, alaturi de ea la bine si la greu - mai trebuie sa spun ceva? A stabilit standardele pentru barbatul ideal in ochii mei atunci si le-a mentinut ridicate pana acum (si nici un vampir sclipicios nu va reusi vreodata sa ajunga la ele)

3. Haji [Blood+] - Tall, dark and supernatural? Check. Canta la violoncel? Check. Indragostit de Saya dinainte ca ea sa si-l ia de cavaler? Check. I want one!

4. Kyouya Ootori [Ouran High School Host Club] - Inteligent, calculat, enervant de calm, Kyouya e exact genul de baiat cu care ma luptam in note in liceu. Pe vremea aia nu stiam ca nu asa impresionezi un baiat :P And his voice actor has a very... nice voice.

5. Sesshoumaru [Inuyasha] - I'm sorry, but it's for the looks again. Totusi, fratele lui Inuyasha e misterios si are o latura mai sensibila pe care si-o arata fata de Rin si- Who am I kidding? He's just hot! And he's brilliant to have around in fan fics.

6. Kurama [Yu Yu Hakusho] - Din nou un personaj calm si inteligent dar cu o latura foarte periculoasa. Si n-are rost sa amintesc ca-s doi la leu, nu? >:)

OK... That went downhill fast

kagome_loves_inuiasha

• Sr. Member
    • View Profile
    • http://karyukai.freeforums.org
« Reply #7 on: May 06, 2010, 02:01:30 AM »
Hmm...nici nu stiu cu ce sa incep.

Sesshoumaru [Inuyasha] - Am un fel de atractie neobisnuita pentru tipii reci, calculati si mortali :-))

Kaname [ Vampire Knight] - Valabil ce am spus si pentru Sesshoumaru, doar ca as mai adauga faptul ca am o slabiciune pentru vampiri

Kagome [ Inuyasha] - Imi place pentru ca nu se lasa doborata de nimic si ca e alaturi de Inuyasha, chiar daca stie ca inca mai sufera dupa Kikyo..O fata poate spera, nu-i asa?

Yuuki Cross [Vampire Knight] - Imi place de ea pentru ca e alaturi de Zero, chiar si dupa ce-i afla adevarata natura, apoi e aiurita si foarte foarte inocenta ( ma regasesc mult in personajul ei)

Probabil mai sunt, dar am un lapsus acum.

nadechan

• Full Member
    • View Profile
    • http://anne-demonangel.deviantart.com
« Reply #8 on: May 06, 2010, 02:34:16 AM »
ah ah ah!! Where is my top 7 anime crushes list!? *searches frantically*
ah am gasit-o! *edits*
asa ar trebui sa mearga...

~Black Cat or Train Heartnet

Animeul ii poarta numele; Black Cat, este si va ramane animeul meu preferat indiferent ce spun criticii.

~Sakuya Kira or Lucifiel

din Angel Sanctuary (Tenshi Kinryoku) este unul din cele mai sexy personaje pe care le-am vazut.

~Ren Elsie Jewelria

din ToLOVEru Trouble (Toraburu), un extraterestru perseverent, indragostit si... care isi schimba sexul accidental sau incidental ^w^ hihi

~Malik Ishtar or Marik

Yu-Gi-Oh duel monsters (seria clasica)
Si ce daca e un personaj negativ?

~Raizen

din Yu Yu Hakusho, nu stiu ce sa zic. Mi-a placut enorm stilul lui libertin. Daca a vrut sa fie "vegetarian" asta e! Odihneasca-se in pace.

~Riki the Dark

din Ai no Kusabi (Wedge of interval)
Cea mai atractiva "javra" posibila, dar trebuie sa recunosc ca a fost vocea personajului de care m-am indragostit cel mai mult.

~Takumi Ichinose

din Nana, este un om care stie sa isi organizeze viata ceea ce este un lucru de admirat!

~Hatsuharu Sohma

din Fruits basket (Furuba) este singurul tip care ma minuna mereu de cat de imprevizibil poate fi.. si sarcastic 0.0;

~Hikaru Hiitachin

din Ouran High School Host Club (tot nu pricep de ce are un nume atat de lung, okay are legatura dar putea sa ii dea un nume mai scurt... 6 6' )

~Issei Tsubaki

din Full Metal Panic Ffumoffu
E un amestec intre tocilar, macho si king fu-ist
ah si are un crush pe Kaname-chan
si Mizuki are un crush pe el => Issei este un tip destul de chinuit=> e adorabil!

~Arpegius

din Inter5tella 5555, un film realizat pentru albumul "Discovery" de la Daft Punk
pe scurt e un video huuuge ce cuprinde vreo 8-10 melodii.
REvening, Arpegius e chitaristul extraterestru al Trupei Crescend Dolls. He's just that awesome!

~Nakano Hiroshi

din Gravitation
este primul chitarist din anime de care m-am putut indragosti!

~Kuronue

din Yu Yu Hakusho movie (Poltergeist report)
imi placea mult misterul ce il invaluia si faza cu medalionul ala oscilant... chit ca pana la urma nu era Kuronue cel adevarat ci o sosie meschina

Edward Elric with green hair

din Fullmetall Alchemist
deci, cred ca este episodul meu preferat din tot animeul, cel in care se vopseste sa se poata strecura. Ai putea spune ca seamana mai mult cu envy asa, dar mie imi seamana cu Issei... sau Issei seamana cu el aici o.0 sunt confuza @o@

~Johan Anderson or Jesse

din Yu-Gi-Oh GX (apare in jumatatea a doua a serialului)
nu stiu, mi s-a parut foarte dragut cu cartile lui colorate ca si curcubeul si aspectul lui mai diferit dar la fel de prietenos ca si eroul principal (Jaden)
« Last Edit: May 07, 2010, 01:00:41 PM by nadechan »

"Uhm... Thanks for the help..."
"Don't mention it... to nobody!"

juicygirlela

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • http://juicygirlela.hi5.com
« Reply #9 on: July 21, 2010, 04:43:49 PM »
Sakura (Naruto): e draguta, inteligenta, puternica si poate sa vindece
Musa (Winx Club ): imi place pentru ca are multe lucuri in comun cu mine cum e muzica, culoarea rosie, imi plac si hainele ei etc...
Sora Naegino (Kaleido Star): imi place de ea pentru ca e curajoasa, draguta, talentata, prietenoasa si ca nu renunta indiferent ce se intampla
Inuyasha: ei..cred ca stiti deja de ce....:)
Layla Hamilton (Kaleido Star): e talentata si curajoasa,..si sincer...imi place parul ei lung...as vrea sa am si eu parul ei...
« Last Edit: July 21, 2010, 04:44:28 PM by juicygirlela »

andreeblue

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #10 on: July 21, 2010, 07:53:08 PM »
Preferintele mele...Anime guys mainly

HAJI (Blood+)

Este personajul meu preferat din anime, exact genul de om pe care l-as vrea alaturi pentru eternitate...Nu numai pentru ca e frumos, serios, virtuos...Doar pentru ca este genul de personaj fictiv ce reflecta adevaratul barbatul exceptie- (not like the majority of man-s**m out there) Il admir si pentru faptul ca stie sa cante la cello, pentru sobrietate, pentru atitudine si personalitate. Este idealul meu. ( Why should Saya have all this to herself? No fair!!!)

KIBA (Wolf's rain)

Cand am inceput sa vad wolf's rain pt prima data am crezut ca ma voi plictisi...Auzisem de la unii colegi ca nu e cine stie ce, ca e plictisitor...( Astazi imi vine sa-i impusc pt chestia asta) Anyway, l-am vazut, m-a incantat si  unul din elementele care m-au impresionat cel mai mult la el au fost personajele, in special protagonistul Kiba. Da, recunosc, imi place personajul si pentru ca e genul bishounen-ish...Poate mai mult de atat...Dar cel mai mult am fost atrasa de acest personaj datorita personalitatii. Nu credeam sa gasesc vreodata intr-un anime un personaj care sa fie exact ca mine din punct de vedere caracteriologic. Deci fani W'sR, implicit Kiba, cand il vedeti pe Kiba, ganditi-va la mine. Kiba este exact tipul vizionarului, visatorului, care crede cu putere in telul, in drumul sau, cu o vointa de fier si un orgoliu extraordinar. Nu se lasa invins si lupta pana la capat, este bland si sufera pentru cei care pier in lupta pentru propria viata, dar in acelasi timp isi ascunde chipul dupa un voal de gheata, lasand mandria sa-si spuna cuvantul. Asta este ceea ce imi place la el cel mai mult si asta sunt eu cea adevarata.

HIMURA  KENSHIN(Rurouni Kenshin)

Cred ca acest personaj se afla in topul preferintelor multor fani anime, pentru ca este un personaj clasic, memorabil. De ce imi place, pentru ca si el se aseamana cu mine intr-un fel...In ceea ce priveste resemnarea sa cu trecutul dureros, faptul ca in ciuda suferintei care nu va pieri niciodata din inima, el reuseste sa zambeasca, punandu-si sperantele in viitor, in schimbare.
HIKARU  GENJI ( Genji Monogatari)

Motivul este simplu..Este un personaj absolut fascinant si nu poti sa nu-l iubesti.
NOBU TERASHIMA (Nana)

Da, recunosc, am avut o obsesie pentru acest personaj multa vreme...Mi-ar placea sa fie real, pentru ca fiind atat de dragut in anime, in viata reala ar fi de o mie de ori mai dragut ( fan girl moment)
NOBA (bleach)

Kawaiiiiiii!

RAYNE (Neo Angelique Abyss)

Rayne is absolutely lovely and sooo dreamy...
TOKUCHI TOUA (One Outs)

Todou Yukifumi (Kaikan Phrase)

SA SAKUJUN (Saiunkoku monogatari)

MANSAIRAKU (Otogizoushi)

Agatsuma Soubi (Loveless)

Eiri Yuki (Gravitation)

Kuran Kaname (Vampire Knight)[/color]

SESSHOUMARU (inuYasha)

E misterios, rece, incredibil de frumos...cui nu-i place de fluffy?
YORIHISA (harukanaru Toki no naka de)

Harada Sanousuke(Hakuouki Shinsengumi kitan)

Hijikata Toshizou (idem) (dupa ce se tunde:D)

Ja! Lista e muult mai mare...Dar atat deocamdata.
« Last Edit: July 26, 2010, 10:08:58 PM by andreeblue »

nadechan

• Full Member
    • View Profile
    • http://anne-demonangel.deviantart.com
Re: Personaje favorite din anime!
« Reply #11 on: November 19, 2011, 10:19:40 PM »
news flash!
in lista mea de personaje preferate s-au strecurat recent unele personaje noi

dupa ce m-am uitat la Hakuoki (omg bishounen heaven!!)
mi-a cazut puternic cu tronc Harada Sanousuke <3 <3
link here
(pentru fanii black butler: nu, nu e sebastian!)

Raizen din Yu Yu Hakusho, desi mi-e greu sa aleg un personaj din aceasta serie, am reusit!
Am foarte mult respect pentru Raizen T///T
link here

Inu no Taisho din Inuyasha a fost pana la urma masculul *cough* personajul masculin preferat al meu
link here
repet: Inu Taisho, nuu fisu' sesshy! xD

Din colectia de OVA Aki Sora m-am atasat evident de Sora-kun (-chan >w<)
link here

Din animeul: Blue Submarine no.6  mi-a placut mult de Mutio (sau Mewtio) o nereida deosebita

si apoi m-am indragostit de personaje care nu sunt neaparat din animeuri sau manga

Kokonoe, Baiken si Megurine Luka vin impreuna ca un trio pe care o sa il si desenez ^^
link - kokonoe
link - baiken
link - luka

« Last Edit: November 19, 2011, 10:36:05 PM by nadechan »

"Uhm... Thanks for the help..."
"Don't mention it... to nobody!"

ZOZO-chan

• Newbie
  • *
    • View Profile
Re: Personaje favorite din anime!
« Reply #12 on: January 27, 2012, 11:27:05 PM »
Kagome Higurashi(InuYasha) - Pe cand am vazut anime-ul Inuyasha nu aveam decat vreo 14-15 ani si de aceea simteam ca ma regasesc in acest personaj. O intelegeam foarte bine, si in multe privinte simteam ca suntem absolut identice.

Kurama (Yu YU Hakusho) - Era cel mai dragut personaj din Yu Yu Hakusho si vedeam in el baiatul perfect. Parul lung si roscat, personalitatea lui calma si prietenoasa erau de-a dreptul fermecatoare.

Vash the Stampede( Trigun) - Cel mai hazliu personaj din toate animeurile pe care le-am vazut si cu toate astea si unu dintre cele mai complexe.

Eclair(Kiddy Grade) - Frumoasa, curajoasa, desteapta, sexy si puternica, pare genul de femeie in care orice fata isi doreste sa se transforme in viitor.

Soara Naegino(Kaleido Star)- Devotamentul si harnicia ei sunt extraordinare.

Ran Ryuuren(Sayunkoku Monogatari) - Acest personaj sfideaza orice tine de starea de normalitate si cu toate astea este un geniu.

Okabe Rintaro(Steins Gate) - Cel mai tare "Mad Scientist" de pe planeta.

Osaki Nana[b(NANA)] - Nu se teme sa ia viata in piept si sa-si faca drum in lume singura. O femeie puternica si frumoasa.

Ushio Okazaki(Clannad Afterstory) - Cel mai adorabil personaj, plin de inocenta caracteristica copiilor.

Sesshomaru( InuYasha) - Grozav. In orice pozitite s-ar afla si orice ar face, tipul e absolut grozav.

Grell Stucliff si Undertaker (Kuroshitsuji) - They make a good yaoi couple.

Si ar mai fi o gramada dar nici nu-mi vin toate in minte momentan.