Ok, deci aici scrieti care sunt personajele voastre preferate din lumea anime, specificand bineinteles si anime-ul si de ce anume va place acel personaj. Nu am pus un top, ca sa nu dau ideea ca ingradesc pe cineva la un numar de personaje...
Incep eu:
Roronoa Zoro [One Piece], este lider detasat al personajelor mele favorite; imi place totul la el, n-as putea spune doar un singur lucru pentru care e favoritul meu. Si sa insir motive mi-ar lua chiar foarte mult.
Yondaime [Naruto], tipul asta mi-a placut de cand am auzit de el. M-a impresionat ca s-a sacrificat pentru satul sau... Mare om, mare caracter as putea spune.
Yagami Light [Death Note]. Light e un geniu si un tip cu o idee mareata, dar chiar nobila as putea spune. Ca lumea sa fie mai buna, decide sa se sacrifice pe el si sa o schimbe. Light este motivul pentru care am continuat sa ma uit la acest anime si dupa moartea lui L.
Monkey D. Luffy [One Piece], desi la inceput ma enerva a ajuns sa-mi placa pentru caracterul sau. Desi pare idiot, e de fapt un individ responsabil care tine la prieteni. Astept sa-l vad de acum inainte si cei care cititi manga One Piece presupun ca stiti la ce ma refer.
Hitsugaya Toushirou [Bleach], imi place de el ca e responsabil, ca desi e atat de tanar e totusi un capitan, iar bankai-ul e super.
L [Death Note], a fost culoarea acestui anime; piperul caci sarea a fost Light. Cand a murit el s-a rupt anime-ul si n-a mai fost la fel. M-a impresionat la L inteligenta sa combinanta cu intuitia. A stiut cine e Kira si a crezut asta in ciuda a tot ce s-a intamplat...
Trafalgar Law [One Piece], tipul asta mi-a placut inca de cand a aparut prima data, felul de a se imbraca, de a vorbi, de a se purta, pana si abilitatea.
Gray Fullbuster [Fairy Tail], la fel, mi-a placut inca de la inceput, plus ca imi place magia lui. Imi place gheata.
Loki [Fairy Tail], un tip haios as putea spune, care ascunde multe. Mai mult nu zic, risc sa fac spoiler. De asemenea, mai e in FT un personaj care-mi place in mod special, dar mai are pana-si face intrarea in anime asa cum se cuvine.
Naruto Uzumaki [Naruto], imi place mai ales pentru ca ambitia sa si curajul sau nu au limite.
Shanks [One Piece], tipul asta e absolut genial, un adevarat pirat si un personaj de nota 10.
Si sa zicem ca atat pentru moment, cel putin din One Piece pot sa mai scot inca pe atatea personaje

). Si da, n-am pus fete, poate alta data, sunt prea putine cele care m-au impresionat in vreun mod.